DOLAR 32,4388 -0.16%
EURO 34,8344 -0.41%
ALTIN 2.446,140,42
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılbaşında Sevdiklerinize Robot Süpürge Hediye Edin

Yılbaşında Sevdiklerinize Robot Süpürge Hediye Edin

ABONE OL
Aralık 24, 2022 12:21
Yılbaşında Sevdiklerinize Robot Süpürge Hediye Edin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kullanıcıların temiz ve sağlıklı bir ev hayatına sahip olmalarında rol oynayan robot süpürge markası yeedi’nin vac 2 pro ve mop station modelleri yılbaşında sevdiklerine robot süpürge hediye etmek isteyenler için ideal bir tercih olarak dikkat çekiyor.

23 Aralık 2022 – Kullanıcıların temiz ve sağlıklı bir ev hayatına sahip olmalarında rol oynayan robot süpürge modelleri vac 2 pro ve mop station’ı tüketicilerle buluşturan yeedi, yeni yıla sayılı günler kala sevdiklerini sevindirmek isteyenler için ideal hediye alternatifleri sunuyor.

3D engellerden kaçınma özelliğiyle dikkat çeken vac 2 pro

yeedi vac 2 pro, hassas salınımlı paspaslama sisteminin yanında 3D engellerden kaçınma özelliğiyle dikkat çekiyor. Kullanıcılar, 3D olarak yapılandırılmış ışık teknolojisi ve 10 kat daha hassas engellerden kaçınma yeteneği sayesinde artık köşelere çarpma ya da mobilya altlarına sıkışma gibi sorunlar yaşamıyor. Yolundaki nesneleri akıllı teknolojileriyle algılayan yeedi vac 2 pro, gerçek zamanlı tepkilerle engellerden kolayca kaçıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcıların temizliğe başlamadan önce günlük dağınıklığı, evcil hayvan kapları, çocuk oyuncakları ya da ayakkabılar gibi nesneleri yerden toplamasına gerek kalmıyor. yeedi vac 2 pro’nun yenilikçi paspaslama sistemi, dakikada 480 salınım yaparak elle yapılana oranla 5 kat daha hızlı işlem yapıyor ve böylece tüm zemin tiplerindeki en inatçı lekeler bile kolayca çıkıyor. Vac 2 pro hem halı hem de sert zemin üzerindeki kırıntı, kir ve tozu çekebilen yüksek güçte vakumlama (3000Pa emiş gücü) ve 5200mAh pil kapasitesi gibi üstün özelliklerle birlikte geliyor.

yeedi vac 2 pro’nun tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 9.999,00 TL.

Paspaslarını kendi kendine temizleyen mop station

2’si 1 arada temizlik sunan mop station, kirli paspasları otomatik olarak temizlemek için kendi kendini temizleyen istasyonuyla birlikte geliyor. Yeedi mop station kirli paspasları otomatik olarak tekrar ovalıyor ve her 10 dakikada bir kiri temizliyor. Sistematik su kullanımı için ayrı ayrı temiz ve her biri 3500ml olan atık su depolarına sahip olan mop station, paspaslar kirlendiğinde onları yıkamak için yerleştirme istasyonuna dönüyor ve ardından kaldığı yerden temizliğe devam ediyor. Temizlik yapıldıktan sonra, koku veya küf oluşumunu engellemek içinse paspasları kurutmak üzere yerleşik fan devreye giriyor. Yerleşik halı algılama sensörü, halıların kirlenmesi durumunda ise paspas yaparken robot süpürgeyi akıllıca halıdan uzaklaştırıyor. 2500Pa’lık yüksek bir emiş gücüne sahip olan yeedi mop station, en derin yerlere gizlenmiş evcil hayvan tüylerini, kırıntıları ve kiri de ortadan kaldırıyor.

yeedi mop station’ın tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 14.999,00 TL.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.