DOLAR 32,4401 0.02%
EURO 34,7005 -0.34%
ALTIN 2.393,20-1,70
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şırnak’ta Taciz Zanlısı Uzman Çavuş Tutuklandı

Şırnak’ta Taciz Zanlısı Uzman Çavuş Tutuklandı

ABONE OL
Nisan 17, 2024 20:07
Şırnak’ta Taciz Zanlısı Uzman Çavuş Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şırnak’ta Yaşanan Olay

12 Nisan günü akşam saatlerinde Şırnak’ın merkezine bağlı Dicle Mahallesi, Orman Caddesi’nde yaşanan olayda alkollü olduğu belirtilen uzman çavuş Z.Ç., iddiaya göre evli ve tanımadığı bir kadına arkasından sarıldı.

Olayın Gelişimi ve Sonuçları

Şiddetli tepki gören taciz olayında çevredekilerin müdahalesiyle Z.Ç. darbedilerek yaralandı. Polis ekipleri tarafından kalabalığın elinden kurtarılan Z.Ç., hastaneye kaldırıldı ve tedavisi tamamlandıktan sonra Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındı.

Tutuklama Kararı

Şırnak Barosu’nun yaptığı açıklamada, Şırnak Sulh Ceza Hakimliği tarafından cinsel saldırı suçundan tutuklanan Z.Ç.’nin adli ve idari soruşturmasının devam ettiği belirtildi. Baro, “Cinsel saldırı eylemi şüphelisi Z.Ç.’nin tedavisinin devam ediyor oluşu sebebiyle ifadesi alınamamıştı. Ancak şüpheli hakkında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilerek, cinsel saldırı suçundan tutuklama kararı verilmiştir.” şeklinde açıklamada bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.