DOLAR 32,5787 0.14%
EURO 34,8718 -0.37%
ALTIN 2.438,540,11
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kablo düzenlemede Legrand ailesinin en minimalist çözümü

Kablo düzenlemede Legrand ailesinin en minimalist çözümü

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand, entegre çalışma ortamı çözümlerinin en küçük üyesi DLP-S Mini ile hayatınıza kolaylık sağlıyor. Dikdörtgen formda sağlam kesitli yapısının yanında sunmuş olduğu kolay montaj imkanı ile DLP-S Mini, dar alanlarda mükemmel işler başarıyor. Türkiye’de üretilen DLP-S Mini ailesi, kablo düzenleme ihtiyaçlarına hızlı ve estetik çözümler sunarken, fiyat ve performans üstünlüğü ile de kendisini gösteriyor.

ABONE OL
Mayıs 19, 2022 10:07
Kablo düzenlemede Legrand ailesinin en minimalist çözümü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye elektrik pazarının öncü markalarından Legrand, ürün yelpazesine eklediği DLP-S Mini ile entegre çalışma ortamları için ideal çözümler sunmaya devam ediyor.

Legrand Türkiye tarafından üretilen DLP-S Mini, dikdörtgen formdaki sağlam kesitli yapısı ve sunmuş olduğu kolay montaj imkanıyla dar alanlarda mükemmel işler başardığını kullanıcısına kanıtlıyor. Farklı ihtiyaçlara yönelik farklı kesitlerde tasarlanan DLP-S Mini, aynı zamanda yapışkan bantlı seçeneğiyle de yaşam alanlarına zarar vermeden uygulama yapılmasına imkan sağlıyor. Kablo düzenleme ihtiyaçlarına hızlı ve estetik çözümler sunan DLP-S Mini ailesi fiyat ve performans üstünlüğü ile de kendisini gösteriyor.

DLP-S Mini, modern ve işlevsel tasarımıyla tüm iş alanlarına mükemmel çözümler sunmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.