DOLAR 32,2095 0.12%
EURO 35,0088 0.04%
ALTIN 2.507,570,20
BITCOIN 2253712-1,94%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten Gündeme İlişkin Değerlendirmeler

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten Gündeme İlişkin Değerlendirmeler

ABONE OL
Nisan 30, 2024 20:17
AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten Gündeme İlişkin Değerlendirmeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırısı

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sonrasında yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısını sert bir şekilde kınadı. Çelik, dünyanın dikkatini çeken bu saldırılar karşısında küresel vicdanın ayakta olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak Ziyareti

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak ziyaretini değerlendirirken, görüşmenin çok kapsamlı olduğunu belirtti. Irak’ın PKK’yı terör örgütü listesine almasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Yeni Anayasa Çalışmaları ve Öğretmen Atamaları

Yeni anayasa çalışmaları ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yönelik eleştirilere de değinen Çelik, anayasa görüşmelerine olumlu yaklaştıklarını ve Şimşek’e verdikleri desteğin tam olduğunu belirtti. Ayrıca, öğretmen atamaları konusunda çalışmaların devam ettiğini ve kısa sürede açıklanacağını söyledi.

Türkiye’de Siyaset ve Muhalefet

Çelik, Türkiye’de siyasetin daha verimli yapılması için doğru siyasi rekabetin önemine vurgu yaparken, CHP’nin tutumunun bu doğrultuda şekillenmesi gerektiğini ifade etti. AKP Sözcüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin, Türkiye’nin iç ve dış politikalarının değerlendirildiği rutin bir istişare olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.