DOLAR 32,3892 -0.11%
EURO 34,6175 -0.58%
ALTIN 2.387,52-1,94
BITCOIN 1940693-4,80%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muup Alaçatı Ajanda PR ile Anlaştı

Muup Alaçatı Ajanda PR ile Anlaştı

Misafirlerine şehrin kalbinde konaklamaktan keyif almaları için gerekli tüm imkanı sunan Muup Alaçatı markasının iletişim çalışmaları için Ajanda PR ile anlaştı.

ABONE OL
Nisan 5, 2022 08:56
Muup Alaçatı Ajanda PR ile Anlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sektörün önde gelen iletişim ajanslarından Ajanda PR müşterileri arasına turizm sektörünün önemli markalarından olan Muup Alaçatı’yı da ekledi. Şehrin merkezinde konforlu konaklama imkanı, Chef DURa ile misafirlerine Ege mutfağı alacart hizmeti ve Pool Office hizmeti ile tatilde de toplantıların verimli geçmesini sağlayan Muup Alaçatı’nın tüm iletişim ve etkinlik çalışmalarını Ajanda PR yürütecek.

Muup Alaçatı ile anlaşan Ajanda PR, markaya kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik iletişimi, dijital iletişim ve sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet verecek.

Ajanda PR’ın referans müşterileri arasında; Aston Martin Turkey, Acme Holding, Armis Yatak, Artemis Halı, Etrofil İplik, Kalamış Yapı, D Plaj Residences, Lazzoni Hotel, Lazzoni Mobilya, Kıbrıs Grand Pasha Hotel, Kıbrıs Lefkoşa Pasha Otel, Pasha International Group, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel, Karınca Ev Gereçleri, Bambum, Taşev, Bodrum Mutfak Mobilya, Zbarz sağlıklı atıştırmalıklar, Deliberti, Superglamourous Turkey gibi sektöründe öncü markalar ile kişisel iletişim danışmanlığında Mesut Yar,  Erkan Meriç, Barış Muslu ve Zeynep Tarhan Muslu gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.