DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20453930,79%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TİSK Yönetimi, Bakan Işıkhan ile İstanbul’da Buluştu

TİSK Yönetimi, Bakan Işıkhan ile İstanbul’da Buluştu

ABONE OL
Nisan 24, 2024 21:26
TİSK Yönetimi, Bakan Işıkhan ile İstanbul’da Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Işıkhan, Çalışma Meclisi Öncesi TİSK Yönetimi ile Görüştü

TİSK tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Işıkhan, gelecek hafta toplanacak Çalışma Meclisi öncesi TİSK yönetimiyle İstanbul’da bir araya geldi.

Akkol: “Kamu, İşçi ve İşveren Üçlüsü Çalışma Hayatının Temelidir”

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, kamu, işçi ve işverenin çalışma hayatının üçlü sac ayağını oluşturduğunu vurguladı.

Akkol, şunları kaydetti: “Kamu, işçi ve işverenin ortak akılla, sosyal diyalog içinde çalışmasına verdiğimiz önemi her fırsatta dile getiriyoruz. Ülkemizin refahına katkı sağlayacak ve tüm paydaşlara değer katacak çalışmaları her zaman ilk önceliğimize koyuyoruz. Kalıcı faydaların ancak çalışma hayatının tüm paydaşları ile sosyal diyalog içinde ve ‘birlikte mümkün’ anlayışıyla sağlanacağına inanıyoruz.”

Çalışma Meclisi’nin Önemi

Akkol, 5 yıl aradan sonra 29-30 Nisan’da toplanacak olan Çalışma Meclisi’nin katkısını çok değerli bulduklarını belirtti.

Akkol, Bakan Işıkhan ile birçok konuyu değerlendirdiklerini ve TİSK olarak çalışma hayatını en iyi noktaya taşımaya kararlı olduklarını ifade etti.

TİSK, devletin, çalışanların ve işverenlerin fayda sağlayacak her türlü katkıyı vermeye yönelik kararlılığını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.