DOLAR 32,3784 -0.2%
EURO 34,7987 0.11%
ALTIN 2.439,020,03
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Almanya’da Filistin Protestosu

Almanya’da Filistin Protestosu

ABONE OL
Nisan 8, 2024 23:03
Almanya’da Filistin Protestosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya’nın İsrail’e Silah Sağlaması Protesto Edildi

Alman Federal Meclis önündeki çimenlik alanda toplanan grup, Almanya’nın İsrail’in Gazze’deki soykırımını desteklediği gerekçesiyle UAD’de yargılanmaya başladığına dikkati çekmek amacıyla gösteri düzenledi.

Filistin’e Destek Veren Grubun Talepleri

Üzerinde “Soykırım-Almanya yine iştirak ediyor” ve “Silah sağlamayı durdurun” yazan pankartlar taşıyan grup, Almanya’nın İsrail’e silah sağlamasını protesto etti. Gösteride, Gazze’de insanların ihtiyaç duyduğu eşyalar, temsili kefenlenmiş oyuncak bebekler, füze maketleri ve mermiler sergilendi.

Nassar’ın Açıklamaları

Gösteride yer alan Jara Nassar, Almanya’nın soykırıma yardım etmekten suçlu olduğunu düşündüklerini belirterek, “Almanya’nın İsrail’e silah ihracatını durdurmasını talep ediyoruz. Çünkü bu, çeşitli silah ihracat sözleşmelerini ihlal ediyor ve bu silahlar, İsrail tarafından Filistinlileri öldürmek için kullanılıyor.” dedi.

Nassar, Almanya’nın Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’nı (UNRWA) desteklemesini istediklerini vurgulayarak, “Almanya’nın Filistin yanlısı sesleri suçlu göstermeyi ve susturmayı bırakmasını talep ediyoruz. Ateşkes, Gazze ablukasının kaldırılması ve Filistin’in işgalinin sona erdirilmesi için çağrıda bulunuyoruz.” diye konuştu.

Taleplerin Yerine Getirilmesi İçin Çağrı

Nassar, gösterilere devam edeceklerini ve herkesi bu bölgede kuracakları kampa katılmaya çağırdığını belirtti. Almanya’nın Filistin’e destek vermesi ve taleplerin yerine getirilmesi için çağrılarını sürdüreceklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.