DOLAR 32,2402 0.21%
EURO 35,1935 0.13%
ALTIN 2.467,570,00
BITCOIN 2092434-0,12%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Stoltenberg ve Stubb, Ukrayna ve NATO İlişkileri Hakkında Açıklamalarda Bulundu
  • Manşet Rize
  • Dünya
  • Stoltenberg ve Stubb, Ukrayna ve NATO İlişkileri Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Stoltenberg ve Stubb, Ukrayna ve NATO İlişkileri Hakkında Açıklamalarda Bulundu

ABONE OL
Nisan 11, 2024 00:25
Stoltenberg ve Stubb, Ukrayna ve NATO İlişkileri Hakkında Açıklamalarda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb, Ukrayna Krizi ve NATO’nun Rolüne İlişkin Değerlendirmelerde Bulundu

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb, Brüksel’deki NATO karargahında bir araya gelerek Ukrayna krizi ve NATO’nun rolü hakkında önemli açıklamalarda bulundular. Stoltenberg, Ukrayna’nın hava savunmasına, mühimmata ve derhal yardıma ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, Ukraynalıların başarılı adımlar attığını ancak desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Stoltenberg’den NATO’nun Ukrayna’ya Yardımı ve Güvenlik Desteği

Stoltenberg, NATO’nun Ukrayna’ya güvenlik desteği sağlamak için çalıştığını ve uzun süreli sözlerle destek vermenin önemine değindi. Ayrıca, NATO’nun caydırıcılığının işe yaradığını ve herhangi bir müttefike yapılan saldırının tüm müttefiklere yapılan bir saldırı anlamına geleceğini vurguladı.

Stubb: “NATO’nun Rusya ile olan Sınırı 2 Katına Çıktı”

Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb, Finlandiya’nın NATO’ya üyeliği ve Rusya ile olan sınırın iki 1xbet giriş katına çıktığı gerçeğine dikkat çekerek, İttifakın güvenlik tehditlerine karşı sorumluluğunun arttığını belirtti. Ayrıca, Finlandiya’nın NATO’ya sadık ve sorumlu bir ortak olmayı hedeflediğini ifade etti.

Ukrayna’ya Yardım ve Destek Çağrısı

Stubb, Ukrayna’nın mühimmata, silaha ve yardıma ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, Avrupa’nın Ukrayna’ya destek vermesi gerektiğini ve savaşın Avrupa topraklarına yayılmasını engellemenin Ukrayna’ya destekle mümkün olacağını söyledi. Finlandiya’nın Ukrayna’ya yaptığı yardımlara da dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.