DOLAR 32,5262 -0.08%
EURO 34,8014 -0.2%
ALTIN 2.420,86-0,37
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Atiba Hutchinson İçin Ülkesinden Sürpriz Teklif Geldi

Atiba Hutchinson İçin Ülkesinden Sürpriz Teklif Geldi

ABONE OL
Mart 5, 2023 10:15
Atiba Hutchinson İçin Ülkesinden Sürpriz Teklif Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson için ülkesinden sürpriz teklif geldi. Kaleci Mevkii hariç Dünya Kupası’nda forma giyen en yaşlı oyuncu olma özelliğini geçtiğimiz Dünya Kupası’nda kazanan Atiba Hutchinson Beşiktaş kariyerine sezon sonunda son noktayı koyacak. Beşiktaş’ta biten sözleşmesinin ardından aynı zamanda futbolda bırakması beklenen tecrübeli oyuncu için ülkesinden ilginç bir teklif geldi. Sürpriz sayılan bu teklife Atiba Hutchinson kanadından nasıl bir cevap verileceği konusunda henüz bir gelişme yaşanmadığı nokta

Bu sezon itibariyle Beşiktaş forması altında kariyerini sonlandırmayı hedefleyen Atiba Hutchinson 40 yaşında olmasına rağmen hala transfer teklifi alıyor. Atiba Hutchinson için Kanada’dan futbola devam etmesi için sürpriz bir teklif yapıldı ve bu teklif şaşkınlıkla karşılandı. Kanada Ligi takımları arasında yer alan Atletico Ottawa takımının CEO’su tarafından Atiba Hutchinson için davet niteliğinde resmi bir açıklama yapıldı. Atletico Ottowa CEO’su görevinde bulunan Fernando Lopez oyuncuyu tekrar Kanada’da oynaması için ikna etmeye çalışacak. Bu konuda oldukça ısrarlı olduğu belirtilen Fernando Lopez oyuncunun en az bir sene daha futbola devam edebileceği görüşünde. Bu yüzden oyuncuya tekrar ülkesine dönerek futbol oynamaya devam etmesi için bir teklif yapıldı.

Atiba Hutchinson 20 Yıldır Kanada Dışında Kariyerine Devam Ediyor

En son 2002 yılında Ülkesi Kanada’da top koşturan Atiba Hutchinson 20 yıldır Kanada dışında kariyerine devam ediyor. 2002 yılı sonuna kadar Toronto Lynx forması giyen Kanadalı oyuncu bu tarihte ülkesinden ayrıldıktan sonra bir daha Kanada kulüplerinden birinde forma giymedi. Atiba Hutchinson tarafından kendisine yapılan teklifi kabul edilmesi halinde kanadı Premier Lig oyuncuları içerisinde en yüksek profile sahip oyuncu olacak. 40 yaşını geride bırakan tecrübeli oyuncu Beşiktaş kariyeri boyunca tam 333 karşılaşmada forma giyerken 26 gol atma başarısını gösterdi. Ayrıca tecrübeli oyuncu Beşiktaş forması altında 37 asist istatistiğine de sahip bulunuyor. joybet

Beşiktaş’ta geçirdiği sezonlarda 3 kere şampiyonluk yaşayan Atiba Hutchinson aynı zamanda Türkiye Kupası şampiyonluğu da yaşadı. Beşiktaş’ta en uzun süre forma giyen yabancı oyuncular arasında yer alan Atiba için Beşiktaş vefa göstergesi olarak oyuncunun geçen sene biten sözleşmesini bir sene daha uzattı. Taraftar tarafından çok sevilen ve kulübün Sembol isimleri arasında gösterilen Atiba Hutchinson farklı bir istatistiğe de sahip. Atiba Hutchinson Türkiye kariyeri boyunca 3 kere baba oldu ve bu Beşiktaş formasıyla yaşadığı şampiyonluk sayısı ile eşit. Bu durumu asıl özel kılan detay ise tecrübeli oyuncunun çocuklarının doğduğu her sene Beşiktaş’ın şampiyon olması.

Julian De Guzman’dan Şaşırtan Açıklama

Diğer taraftan oyuncunun eski takım arkadaşı Julian De Guzman, oyuncu ile ilgili bir açıklama yaptığı. Atiba Hutchinson ile konuşma fırsatı olduğunu belirten oyuncu; Atiba Hutchinson’ın Beşiktaş’ın niçin sözleşme yenilemek için kendisiyle görüşmeye başlamadığını şok içerisinde kalarak merak ettiğini belirtti. Oyuncu aynı zamanda Atiba Hutchinson için kafasından neler geçirdiğini tahmin edemiyorum açıklamasını da yaptı.

Julian De Guzman’dan şaşırtan açıklama gelmesinin ardından sosyal medyada bu açıklama geniş Yankı buldu. Birçok Beşiktaşlı taraftar açıklamayı tepki gösterirken Atiba Hutchinson Bizim canımız takımda çok emeği var ama artık veda vakti geldi. Zaten 40 yaşını geçti artık kendisine yakışır bir şekilde Beşiktaş’a veda etmeli tarzında açıklamalarda bulundu. Atiba Hutchinson tarafından Sezon sonunda nasıl bir karar verileceği yaşama gelişmelerin ardından merak konusu oldu. Bazı kaynaklara göre sezon sonunda futbolu bırakmak isteyen oyuncunun ülkesinden gelen bu teklifi değerlendirebileceği ve kısa bir süre de olsa oynadıktan sonra futbolu ülkesinde bırakabileceği ifade edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.