DOLAR 32,2521 -0.01%
EURO 34,8405 0.4%
ALTIN 2.430,051,55
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Katıldı
  • Manşet Rize
  • Spor
  • Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Katıldı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Katıldı

ABONE OL
Nisan 27, 2024 18:21
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Başkan Yıldırım, Altı Yıl Sonra Tesislerde Toplantıya İştirak Etti

Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım, altı yıl aradan sonra Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılım gösterdi. Toplantıya, mevcut başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve diğer YDK üyeleri de iştirak etti.

Yoğun İlgiyle Karşılanan Yıldırım, Oy Kullanma İşlemlerine Geçti

Deniz yoluyla tesise ulaşan Yıldırım, eski yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldi. Büyük bir ilgi ile karşılanan Yıldırım, oy kullanma işlemlerine geçmeden önce üyelik kartını teslim aldı. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’na, eski başkan Aziz Yıldırım da katıldı ve oy verdi. Yıldırım, bu toplantıya 2018’den bu yana ilk kez iştirak ederken, yoğun medya ilgisinin gözlendiği bu toplantıda oy kullanma işlemi sonrası Aziz Yıldırım, başkan adaylarından Nihat Tokat ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Nihat Tokat’a Ali Koç Tepkisi

Yıldırım, başkan adayı Nihat Tokat’ın seçim sürecinde Aziz Yıldırım ve Ali Koç’u barıştırma yönündeki açıklamalarına sert tepki göstererek, “Benim adıma onunla onu barıştıracağım, bununla bunu… böyle konuşma. Camiayı ben bilmem. Sen bilmediğin konularda teklif yapma. Ben sizi tanımıyorum, çıkıyorsun onunla onu barıştırırım, bununla bunu. Ayıp. Ayıp şeyler.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.