DOLAR 32,5503 0.26%
EURO 34,8832 0.34%
ALTIN 2.435,94-0,09
BITCOIN 2055686-0,54%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Giresunlu Sporcu Emre Güney, Milli Takımla Başarıya Ulaşmak İstiyor
  • Manşet Rize
  • Spor
  • Giresunlu Sporcu Emre Güney, Milli Takımla Başarıya Ulaşmak İstiyor

Giresunlu Sporcu Emre Güney, Milli Takımla Başarıya Ulaşmak İstiyor

ABONE OL
Ocak 28, 2024 04:07
Giresunlu Sporcu Emre Güney, Milli Takımla Başarıya Ulaşmak İstiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emre Güney, Spora Yönelerek Başarıya Ulaşıyor

Giresun’da çevresinin kendisine “Senden iyi sporcu olur” demesi üzerine Emre Güney, 2016 yılında Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü’nde kick boksa başladı.

Milli Takım Yolunda Başarılar

Emre Güney, 2021 yılında milli takıma seçildi ve aynı yıl Karadağ’daki Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü, 2022 yılında İtalya’daki Dünya Şampiyonası’nda gençler kategorisinde ikinci oldu.

Dünya Şampiyonluğu Hedefi

KKTC’deki üniversite eğitimi nedeniyle bireysel olarak antrenmanlarını sürdüren Emre Güney, Giresun’a dönerek tekrar milli takıma seçilerek dünya şampiyonluğunu hedefliyor.

Destekçiler ve Kick Boksun Zorluğu

Ailesi ve antrenörünün kendisine büyük destek olduğunu belirten Emre Güney, kick boksunun zor bir spor olduğunu vurguladı. Sakatlıklarla uğraşmanın zorlukları olduğunu ancak bu zorlukları aşmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Milli Takım Deneyimi

Emre Güney, milli takımda yer almayı çok istediğini ve milli formayı giymenin büyük bir onur olduğunu ifade etti. Milli takımın temsil ettiği ülkeye karşı sorumluluk hissettiğini ve başarı elde etmenin farklı bir duygu olduğunu belirtti.

Yeni Hedefler

İtalya’daki Dünya Şampiyonası’nda sakatlanmasına rağmen mücadele ettiğini söyleyen Emre Güney, yeni şampiyonluklar için çalışmaya devam edeceğini ve milli takımı hiçbir zaman bırakmayacağını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.