DOLAR 32,5631 0.3%
EURO 34,8863 0.21%
ALTIN 2.439,830,06
BITCOIN 20647130,41%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

A Milli Futbol Takımı Avusturya ile Hazırlık Maçında

A Milli Futbol Takımı Avusturya ile Hazırlık Maçında

ABONE OL
Mart 25, 2024 18:09
A Milli Futbol Takımı Avusturya ile Hazırlık Maçında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Takım Avusturya Deplasmanında

A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile ikinci hazırlık karşılaşmasında deplasmanda mücadele edecek. Ernst Happel Stadı’nda oynanacak maç, 26 Mart Salı günü saat 22.45’te başlayacak.

Mücadele Öncesi Teknik Direktör Montella’dan Açıklamalar

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, maç öncesinde Semih Kılıçsoy’un durumuna değindi. Montella, “Semih’i çok seviyorum, çok beğeniyorum. Bu yüzden çağırdım. Uluslararası seviyede çok az deneyime sahip. Biz yöneticiler ve hocalar olarak, her futbolcunun yolculuğuna refakat etmemiz lazım gelişimleri için…” dedi.

Futbol Seviye Oyunudur

Montella, Semih’in gelişimine destek olmak için Ümit Milli Takım’a gönderme kararını savundu. “Futbol her zaman seviye oyunudur.” diyen Montella, Semih’in gelişimine önem verdiklerini vurguladı.

“Okula Giden Bir Çocuk Düşünelim”

Teknik direktör Montella, futbolculuk kariyerini okul sürecine benzeterek, futbolcuların gelişimine dikkat çekti. “Daha birinci seviyede olan bir futbolcuyu, ilk sınıftan alıp üniversiteye göndermek doğru mu?” sorusunu yönelten Montella, futbolcuların olgunlaşmaları için zamanın önemine değindi.

Spekülasyonlar Milli Takım Yararına Değil

Montella, Semih Kılıçsoy’un durumuna ilişkin yapılan spekülasyonları eleştirerek, “Bu tarz spekülasyonlar, milli takım yararına değil, futbolcunun yararına değil, ülkemizin yararına değil.” ifadelerini kullandı. Futbolcunun doğru değerlendirilmesi gerektiğini belirten Montella, eleştirilere açık olduğunu ancak spekülasyonlara karşı olduğunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.