DOLAR 32,3568 -0.02%
EURO 34,7887 -0.03%
ALTIN 2.393,28-0,13
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Manisa’da

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Manisa’da

ABONE OL
Ocak 9, 2024 08:19
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Manisa’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Tekin, Manisa programı kapsamında ziyaretlerde bulundu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Manisa’da gerçekleştirdiği program kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret etti. Daha sonra Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin talepleri değerlendirilecek

Bakan Tekin, öğrencilerin futbol sahası talebini yerine getireceğini belirtti. Ayrıca, Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri extrabet tarafından hazırlanan eserlerin sergilendiği okul bahçesini gezdi ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

81 İl, 81 Anaokulu projesi açılışına katıldı

Bakan Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılay işbirliğiyle yaptırılan Şehit Uzman Çavuş Vedat Öz Kızılay Özel Eğitim Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Konuşmasında Manisa’da öğrenci ve okul sayısının arttığını vurgulayan Tekin, Manisa’da derslik başına düşen öğrenci sayısının 20’li rakamlara düştüğünü belirtti.

Türkiye eğitim-öğretim istatistikleri açısından OECD ortalamasının üzerinde

Bakan Tekin, Türkiye’nin eğitim-öğretim istatistikleri açısından OECD ortalamasının üzerinde bir konumda olduğunu söyledi. extrabet giriş Geçmişe göre daha üretken bir ortamda ders yapıldığını ifade etti.

Şehit Uzman Çavuş Vedat Öz için anma töreni düzenlendi

Açılış töreni sırasında, Diyarbakır’da terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Vedat Öz için anma töreni düzenlendi. Şehidin annesi ve babası duygusal anlar yaşadı.

Bakan Tekin, şehit ailesini ziyaret etti

Açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın ailesini ziyaret etti. Baba İkram Budak’a başsağlığı dileklerini ileten Tekin, şehidin isminin bir okulda yaşatılacağını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.