DOLAR 32,4837 0.06%
EURO 34,8876 0.09%
ALTIN 2.434,940,01
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elton John’un Ünlü Müzik Kariyerinden Kalan Eşyalar Müzayedede Satışa Sunuluyor
  • Manşet Rize
  • Magazin
  • Elton John’un Ünlü Müzik Kariyerinden Kalan Eşyalar Müzayedede Satışa Sunuluyor

Elton John’un Ünlü Müzik Kariyerinden Kalan Eşyalar Müzayedede Satışa Sunuluyor

ABONE OL
Şubat 10, 2024 13:14
Elton John’un Ünlü Müzik Kariyerinden Kalan Eşyalar Müzayedede Satışa Sunuluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elton John’un Koleksiyonu: Elveda Peachtree Yolu

Dünyaca ünlü müzisyen Elton John’un Atlanta’daki evinden yaklaşık 1000 eşya New York’ta Christie’s müzayede evinde satışa sunuldu. Elton John’un Koleksiyonu: Elveda Peachtree Yolu isimli sergi, müzayede evi tarafından düzenlendi.

Koleksiyonda Neler Var?

Sergide, Elton John’un kostümleri, botları ve lüks arabası gibi birçok ilgi çekici eşya bulunuyor. Damien Hirst tarafından imzalanan özel bir parça ve Sandy Powell tarafından tasarlanan 18. yüzyıla ait abartılı bir kostüm gibi türünün tek örnekleri de koleksiyonun parçaları arasında yer alıyor.

Sergi Ziyaretçilere Ücretsiz Olarak Sunuluyor

Koleksiyon, dün itibarıyla sergi alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergi, 21 Şubat tarihine kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Christie’s müzayede evi, Elton John’un mirasını ve müziğini kutlamak için halkı sergiyi keşfetmeye davet ediyor.

Koleksiyonun Değeri 10 Milyon Dolar

Christie’s müzayede evi tarafından yapılan açıklamaya göre, Elton John’un koleksiyonunda yer alan eşyaların toplam değeri 10 milyon dolar olarak kaydedildi. Koleksiyon, müzisyenin hayatını, aşklarını, ilgi alanlarını ve kariyerini yansıtan zengin bir içeriğe sahip.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.