DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21576140,07%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İsrail’de Siyasi Gerilim: Hamas ve İsrail Arasındaki Esir Takası
  • Manşet Rize
  • Dünya
  • İsrail’de Siyasi Gerilim: Hamas ve İsrail Arasındaki Esir Takası

İsrail’de Siyasi Gerilim: Hamas ve İsrail Arasındaki Esir Takası

ABONE OL
Mayıs 4, 2024 23:09
İsrail’de Siyasi Gerilim: Hamas ve İsrail Arasındaki Esir Takası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrailli Siyasi Kaynak: Tel Aviv, Hamas ile Anlaşma Yapmayacak

İsrail medyasında yer alan haberlere göre, adı açıklanmayan bir İsrailli siyasi kaynak, Tel Aviv’in Hamas’la herhangi bir anlaşma çerçevesinde savaşı bitirmeyi kabul etmeyeceğini belirtti. Kaynak, Filistinli grupların elindeki İsrailli esirlerin serbest bırakılması için ateşkes olsa da olmasa da ordunun Refah’a gireceğini ifade etti.

İsrail Parlamentosundan Muhalefet Temsilcilerinden Sert Tepkiler

İsrail Parlamentosundaki bazı muhalefet temsilcileri, yapılan açıklamayı kritik bir zamanda ve cumartesi tatili sırasında yapılmış bir engelleme girişimi olarak değerlendirdi. Yesh Atid Partisi milletvekili Karen Al-Harar, Başbakan Netanyahu’nun anlaşmayı engellemek için her şeyi yaptığını belirterek, Netanyahu’nun liderlik vasfından yoksun olduğunu ifade etti.

İşçi Partisi ve Gelecek Var Partisi’nden Netanyahu’ya Sert Eleştiriler

İşçi Partisi milletvekili Efrat Reiten, Netanyahu’ya seslenerek esir takasını engellemenin kaçırılan insanların geri getirilmesinden vazgeçmek anlamına geleceğini belirtti. Gelecek Var Partisi milletvekili Vladimir Beljak ise Netanyahu’yu sert bir dille eleştirerek, İsraillileri hükümetin kararlarına karşı gösteri yapmaya çağırdı.

İsrail’de gündemdeki siyasi gerilim devam ederken, Hamas ve İsrail arasındaki esir takası konusunda taraflar arasındaki belirsizlik sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r