DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045397-2,49%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Anlamlı Açıklamalar
  • Manşet Rize
  • Gündem
  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Anlamlı Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Anlamlı Açıklamalar

ABONE OL
Mart 28, 2024 20:08
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Anlamlı Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Erbakan, Milli Görüş’ten Vazgeçmeyeceklerini Belirtti

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Antakya ilçesi Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde düzenlediği mitinge katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Görüş, Başka Partiye Kazandırmak İçin Seçime Girmeyecek

Erbakan, Milli Görüş’ün başka partiye kazandırmak için seçime girmeyeceklerini vurguladı. Kendi partilerinin amacının milletin derdine derman olmak, ahlaklı belediyeciliği başlatmak ve Türkiye’yi yaşanabilir hale getirmek olduğunu belirtti.

“Ey Troller, İktidarın Şartlarını Açıkladı”

Erbakan, iktidarın İsrail’le ticareti sonlandırması, İsrail’e ihracatı kesmesi, Kürecik Radar Üssü’nü kapatması ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkarması halinde İstanbul adaylarını çekebileceklerini söyledi. Ancak bu adımların atılacağına dair umutlarının olmadığını ifade etti.

“Bazı Zavallı Tipler Çıkmış…”

Necmettin Erbakan’ın 42 yıllık siyasi hayatı boyunca Milli Görüş’ün adayını başka bir parti lehine çekmediğini hatırlatan Erbakan, “Erbakan hoca olsaydı, adayını çekerdi” şeklindeki ifadeleri eleştirdi. Erbakan, Milli Görüş’ün başka parti kazansın diye aday çıkarmadığını net bir şekilde belirtti.

Erbakan’ın mitingdeki konuşmasının ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttığı öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.