DOLAR 32,3782 0.16%
EURO 34,9963 -0.29%
ALTIN 2.324,080,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazar Kenan Akansel Yeni Girişim Hedefinden Bahsetti

Yazar Kenan Akansel Yeni Girişim Hedefinden Bahsetti

ABONE OL
Ekim 27, 2022 09:12
Yazar Kenan Akansel Yeni Girişim Hedefinden Bahsetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir Sonraki Hedefim Üniversite Açmak

Ülkemizdeki eğitim alanında önemli başarılara imza atmış Kenan Akansel hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Her bir hayalini hedefi olarak gören Akansel bir sonraki girişim hedefinden bahsetti. İşte merakla beklenen o detaylar…

Öncelik Eğitim Sektörü

Eğitim sektöründeki bilgi ve birikimini tek çatı altında toplayarak Akansel Eğitim Danışmanlık Şirketini kuran Kenan Akansel adından sıkça söz ettiriyor. Alanında bilinen en büyük firmalardan olan bu şirket belli başlı eğitimlerle her kesime hitap ediyor. Bu kadar çok eğitimle iç içe olan biri olan Kenan Akansel bilindiği üzere Ekonometri mezunu. Akansel bu eğitimle kendini sınırlamayıp Ekonomi ve Yönetim alanında da yüksek lisans yaptı. Sınırlardan hoşlanmayan ve kendini daima açık fikirli olarak yansıtan Akansel, sektörde kendini kanıtlamış biri olarak karşımıza çıkıyor.

Başarılarıyla Konuşulmaya Devam Ediyor

Kenan Akansel kurduğu Akansel Eğitim Danışmanlık firmasıyla sektörde kendisini kanıtlamış bir yazar olarak tanınıyor. Firmada verdiği seminer ve sertifikalarla her kişinin vizyonunu genişletme ve kariyerinde sağlam basamaklarla ilerlemelerini amaçlayan Akansel firmanın temel değerlerini şöyle açıkladı: “Kişilere kurumlar tarafından birçok eğitim verilebilir. Ancak bu eğitimlerin başarılı bir şekilde tamamlanması için sertifikaya ihtiyaç vardır. Hem belge hem de bir sonuç niteliğinde olan sertifikalar; kişilerin kariyerinde yükselmeleri ve iş bulma sürecini kolaylaştırmak için faydalı bir noktadır.

Kurulduğumuz günden beri çok sayıda sertifika programı düzenledik. Kişilerin bu sayede kendini geliştirmesine ve iş hayatlarında olumlu noktalara gelmelerine katkıda bulunduk. Bu nedenle vizyonumuz; ülkemizin her ilinde sık sık seminerler düzenleyerek eğitime bir tık uzak kalmış kişilere ulaşmaktır. Düşük kâr marjı ile toplumumuza en iyi eğitim hizmetini sağlamak en önemli değerlerimizden biridir.” sözlerine yer verdi.

Her Geçen Gün Yaklaştığı “O” Hedefini Açıkladı

Hayatının her gününü yenilik ve girişimcilik kavramlarıyla yaşayan Akansel, verdiği eğitimlerden kurduğu eğitim kurumundan ve diğer birçok başarısına ek olarak yeni bir hedefinden bahsetti: “Günümüzde artık her yerde birçok üniversite görmek mümkün. Ancak burada önemli olan üniversitelerin verdiği eğitim ve gençlere ne kattığıdır. İki tarafıda ayrıntılı gözlemlemeli ve eksik olan ne varsa onları ortadan kaldırmalıyız.

Üniversitenin sayısından öte verdiği eğitim önemlidir. Gençler geleceğe sağlam adımlarla yürümeli, hayaller kurmalıdır. Ülkesini seven, ülkesi için hizmet eden ve kendini her daim geliştirmeye açık olan kişiler yetiştirmeliyiz. Ben her gün hayallerimi gerçekleştirmek için yaşıyorum. Şu anki hedefim; az önce de dediğim gibi herkesin geleceğine layık, hayal kurduran ve kaliteli bir eğitim anlayışına sahip bir üniversite açmaktır. Bu doğrultuda büyümeye devam ederek teşekkür mesajlarını gülümseyerek okumak istiyorum.” dedi.

https://g.co/kgs/gjZ8v4

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.