DOLAR 32,5031 0.24%
EURO 34,7936 -0.07%
ALTIN 2.439,730,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Oyuncu Nicola Peltz Beckham’in Yönettiği Film Eleştirilerle Karşılaştı
  • Manşet Rize
  • Magazin
  • Ünlü Oyuncu Nicola Peltz Beckham’in Yönettiği Film Eleştirilerle Karşılaştı

Ünlü Oyuncu Nicola Peltz Beckham’in Yönettiği Film Eleştirilerle Karşılaştı

ABONE OL
Nisan 16, 2024 16:11
Ünlü Oyuncu Nicola Peltz Beckham’in Yönettiği Film Eleştirilerle Karşılaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nicola Peltz Beckham’un Film İçin Üstlendiği Rol

29 yaşındaki ünlü oyuncu Nicola Peltz Beckham, yazdığı, yönettiği ve başrolünde oynadığı filmde genç bir kızı canlandırıyor. Filmde, karakteri yoksulluk, uyuşturucu kullanımı, seks işçiliği ve ergenlik çağındaki hamilelikle mücadele ederken izleyicileri etkilemeyi hedefliyor.

Eleştirmenlerden Gelen Tepkiler

Eleştirmenler, Peltz Beckham’ın filmi için çeşitli eleştirilerde bulundu. Ayeen Forootan, filmi “hazırlanmış bir reklam” olarak nitelendirirken, Kady Ruth Ashcraft projeyi “gülünç derecede dolaylı bir film” olarak tanımladı. Guardian’dan Ashcraft, filmdeki karakterlerin klişelere dayandığını ve hikayenin sıradanlığına vurgu yaptı.

Andrew Burton da, ünlü oyuncunun zengin bir aileden geldiğine ve yoksulluk konusunda gerçek bir anlayışa sahip olmadığına dikkat çekti. Burton, filmi “alay edilmek için önceden belirlenmiş bir film” olarak değerlendirdi.

İzleyicilerden Gelen Tepkiler

Sosyal medyada da filmle ilgili yorumlar yapıldı. Bir izleyici, filmin Peltz Beckham’ın güzelliğine odaklandığını ve yakın çekimlerle bu güzelliğin vurgulandığını belirtti. Bu yoruma göre film, baş karakterin dış görünüşünden öteye geçememiş olabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.