DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20641601,33%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan’ı Mağlup Etti
  • Manşet Rize
  • Spor
  • Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan’ı Mağlup Etti

Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan’ı Mağlup Etti

ABONE OL
Nisan 10, 2024 18:10
Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan’ı Mağlup Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Necla Güngör Kıragası: “İyi Mücadele Ederek Kazandık”

Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup ikinci maçında Macaristan’ı 2-1 mağlup etti. Maç sonrası teknik direktör Necla Güngör Kıragası, iyi mücadele ettiklerini ve istedikleri oyunu sahaya yansıtarak galibiyeti elde ettikleri için mutlu olduğunu belirtti.

Kıragası: “Güçlü Bir Takımla Karşı Karşıya Geldik”

Pendik Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kıragası, güçlü bir rakiple karşılaştıklarını vurgulayarak, “İki senaryomuz vardı. İlk yarı topu tutup pozisyon vermemek, ikinci devrede de hücum oyuncularımızı atağa geçirip golü bulmak istiyorduk. Hem senaryoya uyduğumuz hem de taktik anlamda her şeyi sahada gördüğüm için çok mutluyum. Macaristan, dünya sıralamasında 40’ıncı. Biz ise 62’nci basamaktayız. Aradaki 22 sıra farka rağmen bu mücadeleyi gösterebiliyorsak kadın futbolunda ne kadar ileriye gidebileceğimizi ve gelişime açık olduğumuzu ispatlamış olduk. Son derece mutluyum. Oyuncuların her biriyle gurur duyuyorum.” dedi.

Kıragası: “Yavaş ve Sağlam Adımlarla İlerleyeceğiz”

Necla Güngör Kıragası, takımın hedefinin kesinlikle B Ligi’nde kalmak olduğunu belirterek, “A Ligi’ne gitmek gibi hızlı adımlar atmak istemiyoruz. C Ligi’deki süreci 4 senede inşa ettik. Oluşturduğumuz takımın meyvelerini yeni topluyoruz. Grubu İsviçre’nin arkasından ikinci sırada bitirip play-off’lara kalmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.