DOLAR 32,3410 0.18%
EURO 35,1139 -0.21%
ALTIN 2.240,25-0,14
BITCOIN 2026418-7,83%
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzon Psikolog

Trabzon Psikolog

ABONE OL
Eylül 28, 2022 14:55
Trabzon Psikolog
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Psikolog, bir grup yada bireyin davranışlarını, eylemlerini inceleyen zihin üzerinde çalışan hekimlerdir.  Psikoloji alanı ruh bilimi olarak da anılır, psikologlara bir nevi ruh doktorları da denebilir.

Geniş bir araştırma alanına sahip olan psikoloji insan zihnine odaklanarak insan davranışlarının ötesinde altında yatan gerçekleri  de araştırır  Psikolojinin birçok dalı vardır bunlar; Kişilik psikolojisi, Gelişim Psikolojisi, Psikometrik Psikolojisi, Karşılaştırmalı Psikoloji, Kantitatif Psikolojidir.

Trabzon’da Psikolog Önerisi Yenibirgün Psikolojik Danışmanlık

Trabzon’da Psikolog, danışanlarının insan psikolojisine odaklanarak zihinsel süreçlerini ele alarak altında yatan sebepleri araştırmaktadır. Fiziksel ve ruhsal tepkilerin yansıması olarak insanların sahip olduğu duygular ve hissiyatları günlük hayatlarına ve çevrelerine farklı tepkiler halinde yansımana neden olur.

Trabzon Psikolog, son zamanlarda stres ve aşırı kaygı nedeniyle kendisini mutsuz hisseden, farklı psikolojik rahatsızlıkları yüzünden zor zamanlar geçiren danışanlarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Trabzon psikiyatri temel amacı kişinin kendi kendine yetebilmesini sağlamak, kişisel sorunlarının üstesinden gelebilmekte kişiye destek olmaktır.  Psikolojik testler ve psikolojik yöntemlerle danışanını rahatlatmayı, sorunun kaynağına inerek çözmesinde ona yol göstermeyi amaçlamaktadır.

İnsanların hayatlarının bir döneminde mutlaka desteğe ve yardımı ihtiyaçları vardır.  Özellikle psikolojik destek alarak zor zamanların üstesinden gelmek kişiyi rahatlatarak, yaşamından keyif almasını sağlamaktadır. Eski dönemlere nazaran sorunları saklamak veya görmezden gelmek kişinin ruhunu ve sonrasında bedenini hasta etmektedir.

Kişisel gelişimin bir parçası olarak hayatınızda belli bir yer tutan stres kaynaklarını ve problemlerinizi büyütmek veya yok saymak yerine Trabzon Psikolog doktorlarından yardım olarak kökten çözmeye odaklanmanız sizin yararınıza olacaktır…

Yeni Bir Gün Psikoloji Danışmanlık Merkezi Hakkında

Psikoloji bilimi insanın iyi oluş hali üzerine çalışmaktadır. YENİBİRGÜN ailesi olarak kendimizin, danışanlarımızın ve kursiyerlerimizin gelişim ve değişim süreçlerine katkı sağlamayı ilke edindik. Uzmanlık alanlarımızı her geçen gün genişletmeye, daha kaliteli bir hizmet verebilmek için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Süpervizör desteği alarak fayda odaklı yaklaşımımızdan ödün vermemeye çalışıyoruz. Danışanlarımızın kültürel duyarlıklarını önemsiyor, değerlerine saygı duymayı önceliyoruz. Farklılık insan için temel bir öğedir anlayışını, Mevlana’nın ‘Ne olursan ol yine gel’ sözüyle kaynaştırmaya çalışıyoruz. İnsanın yaşayabileceği zorluklar, güzellikler, kayıplar, kazanımlar her birimizi yorabilir ya da mutlu edebilir. Bu hayat yolculuğunda bizden destek isteyen bireylerle, toplumun ihtiyacı olan yardımseverlik kavramını tüm kalbimizle ve bilgimizle birlikte yolculuklara eşlik etme temennisi içindeyiz.

Verdiğimiz Hizmetler’den Bazıları:

Adresimiz

Kaşüstü Mah. Vali Recep Yazıcıoğlu Cad. Aklife Sit. A Blok Kapı No: 20/5 Yomra / TRABZON

Hızlı İletişim

Mail: [email protected]

Tel: 0555 980 6480

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.