DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20607291,21%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süper Kupa Finalinde Yaşanan Olayın Ardından TFF’nin Alacağı Karar
  • Manşet Rize
  • Spor
  • Süper Kupa Finalinde Yaşanan Olayın Ardından TFF’nin Alacağı Karar

Süper Kupa Finalinde Yaşanan Olayın Ardından TFF’nin Alacağı Karar

ABONE OL
Nisan 8, 2024 18:09
Süper Kupa Finalinde Yaşanan Olayın Ardından TFF’nin Alacağı Karar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’ye Puan Silme Cezası İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor

Fenerbahçe’nin Süper Kupa finalinde yaşanan olay sonrası puan silme cezası alacağına dair çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatnamesine göre, Fenerbahçe’nin genç futbolcularıyla sahaya çıkmasından dolayı herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.

TFF’nin Belirlediği Yol Haritası

TFF’nin belirlediği yol haritasına göre, önümüzdeki hafta içerisinde resmi sonuç açıklanacak. İlk olarak, TFF müsabaka görevlilerinin raporlarını bekleyecek ve ardından Disiplin Kurulları’nın görev zamanı başlayacak. Disiplin Kurulları, hükmen mağlubiyet kararını verdikten sonra bu karar TFF Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak.

TFF Futbol Müsabaka Talimatnamesi’ne göre hükmen mağlubiyet durumunda galip gelen takım lehine 3 gol verilecek ve hükmen yenik sayılan takımın attığı goller geçerli kabul edilmeyecek.

Sonuçlar 1 Hafta İçerisinde Açıklanacak

TFF, müsabaka görevlilerinin raporlarını inceledikten sonra Disiplin Kurulları’nın kararını bekleyecek ve süreci tamamlamak için 1 hafta içerisinde resmi sonucu açıklayacak. Bu süreçte tüm detaylar titizlikle incelenecek ve adil bir karar verilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.