DOLAR 32,3229 0.21%
EURO 35,0958 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22819091,47%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LG, Buharlı Paspasa Sahip CordZero A9 Kompresör ile Çok Yönlü Temizlik Çözümü Sunuyor
  • Manşet Rize
  • Gündem
  • LG, Buharlı Paspasa Sahip CordZero A9 Kompresör ile Çok Yönlü Temizlik Çözümü Sunuyor

LG, Buharlı Paspasa Sahip CordZero A9 Kompresör ile Çok Yönlü Temizlik Çözümü Sunuyor

ABONE OL
Ocak 2, 2023 07:18
LG, Buharlı Paspasa Sahip CordZero A9 Kompresör ile Çok Yönlü Temizlik Çözümü Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CES’te Sergilenen LG’nin İlk Buharlı Paspas Başlığına Sahip Süpürgesi, Islak ve Buharlı Paspas Yapmasının Yanı Sıra, Kullanışlı “All-in-One-Tower” Yerleştirme İstasyonuyla Birlikte Geliyor.

LG Electronics (LG), CES 2023’te buharlı paspas özelliğine sahip yeni CordZero A9 Kompressor™’u tanıtıyor. CES 2023 İnovasyon Ödülü sahibi olan yeni model, LG’nin buharlı paspas işlevi sunan ilk kablosuz elektrikli süpürgesi olma özelliği gösteriyor. CordZero A9 Kompressor ayrıca elektrikli süpürgeyi depolamak, şarj etmek ve otomatik olarak boşaltmak için tasarlanmış yenilikçi ‘All-in-One-Tower” (Hepsi bir arada istasyonu) yerleştirme istasyonuyla birlikte geliyor.

Çıkarılabilir Buharlı Paspas Başlığı bulunan LG’nin en yeni CordZero ürünü, ıslak ve buharlı paspas işlevi sağlıyor; herhangi bir deterjan kullanmadan yüzeyleri temizleyen kullanışlı, etkili bir paspas performansı sunuyor. Buharlı paspas devredeyken, paspas pedleri yaklaşık 60 santigrat derece sıcaklıkta tutularak CordZero A9 Kompressor’ün lekeleri zeminden geleneksel bir ıslak paspasa göre daha kolay çıkarmasını sağlıyor. Küresel test ve belgelendirme kuruluşu Intertek’e göre, LG’nin buharla ısıtılan paspas pedleri, sertleştirilmiş çikolata gibi maddeleri zeminden1 temizlemede tipik bir ıslak paspastan daha etkili durumda.

Buharlı Paspas Başlığı ayrıca aparatın buhar jeneratörünün aşırı ısınmasını önlemeye yardımcı olan ikili sensörlerin yanı sıra paspas pedlerini paspaslama sırasında ıslak tutan gelişmiş, otomatik bir su besleme sistemi ile birlikte geliyor. Kullanıcı güvenliği için, başlık yerden kaldırılırsa veya yaklaşık 20 saniye süreyle sabit tutulursa, buhar beslemesi kapanıyor ve yaklaşık bir dakikalık hareketsizliğin2 ardından paspas pedinin dönüşü durduruluyor. LG’nin yeni kablosuz elektrikli süpürgesi ayrıca, güçlü emiş sağlayarak zeminlerden ve diğer ev yüzeylerinden toz ve birikintilerin giderilmesine yardımcı olan şirketin Axial Turbo Cyclone™ teknolojisini de içeriyor.

Buhar Paspaslı CordZero A9 Kompressor’a bir All-in-One Tower da eşlik ediyor. LG’nin az yer kaplayan ve hızlı şarj eden bağlantı istasyonu, değiştirilebilir bir toz torbasına, otomatik bir çöp kutusu boşaltma sistemine ve gerçek zamanlı durum güncellemeleri sağlayan sezgisel bir ekrana sahip. LG’nin All-in-One Tower hepsi bir arada istaasyonu, ayrıca aralarından seçim yapılabilen üç farklı uyarı/bildirim melodisi ve CordZero elektrikli süpürge aksesuarları için sorunsuz saklama sunuyor.

LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol şunları söyledi: “Buhar Paspaslı yeni CordZero A9 Kompressor ürünümüz, etkili vakumlama ve ıslak ve kuru paspas performansı sayesinde kullanıcıların evdeki tüm yüzeyleri temizlemesine olanak tanıyan gerçekten çok yönlü bir temizleme çözümü. LG, daha sağlıklı bir ev ve daha iyi bir yaşam için yenilikçi ev aletleri ve temizlik cihazları sunmaya devam edecek.”

5-8 Ocak tarihlerinde Las Vegas’ta düzenlenen CES 2023’te LGn standını (#15501, Las Vegas Kongre Merkezi) ziyaret edenler, bu yenilikçi ürünü de görme şansını elde edecekler.

1 Haziran 2022’de Intertek tarafından test edilmiştir. Steam Power Mop Nozzle’ın buharlı paspas modu ile ıslak modunun, cihazı sert (PVC) zemin üzerinde ileri geri geçirerek sertleştirilmiş-çikolata çıkarma performansının karşılaştırılması yapılmıştır. Temizleme performansı kullanım ortamına göre değişiklik gösterebilir.

2 Nozül kaldırıldığında veya zeminden uzağa yatırıldığında ve yaklaşık 20 saniye boyunca herhangi bir hareket algılanmadığında buhar beslemesi otomatik olarak durdurulur. Yaklaşık bir dakika boyunca herhangi bir hareket algılanmadığında paspas pedinin dönüşü otomatik olarak durdurulur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.