DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.325,080,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İskenderun Sulara Teslim Oldu

İskenderun Sulara Teslim Oldu

ABONE OL
Mart 31, 2023 07:06
İskenderun Sulara Teslim Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Depremin büyük yıkıma uğrattığı Hatay’ın İskenderun ilçesinde, lodos ve sağanak yağış deniz seviyesini yükseltti. Dün su altında kalan sahil bandındaki bazı caddelerde tahliye çalışması devam ederken, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Bölgedeki durumla ilgili açıklama yapan Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, her lodos estiğinde denizin karaya doğru yükseldiğini dile getirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen İskenderun’da, dün su altında kalan kıyı şeridindeki caddelerde belediye ekiplerince başlatılan su tahliyesi çalışmaları sürdü.

ARAÇLAR GÜÇLÜK ÇEKTİ

Su birikintisinin yoğun olduğu Anıt Meydanı ve Atatürk Bulvarı’ndan araçlar geçmekte güçlük çekti. Caddelerdeki dükkanlarını açan bazı iş yeri sahipleri de suları kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı.

DRONLA HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, dün bölgede yaptığı açıklamada, altyapının çöktüğünü ve çalışamaz durumda olduğunu, her lodos estiğinde denizin karaya doğru yükseldiğini belirtmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.