DOLAR 34,2847 0.11%
EURO 37,6682 0.06%
ALTIN 2.917,65-0,12
BITCOIN 21885303,00%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HSK Genel Kurulu Yeni Üyeleri Belirledi

HSK Genel Kurulu Yeni Üyeleri Belirledi

ABONE OL
Ekim 2, 2024 20:17
HSK Genel Kurulu Yeni Üyeleri Belirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul, Danıştay ve Ankara’dan Yeni Üyeler

HSK Genel Kurulu bugün gerçekleştirdiği toplantı sonucunda önemli atamalar yaptı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz, Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Burakhan Melikoğlu ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi 10. İdari Dava Dairesi Başkanı Cengiz Aydemir, Danıştay’ın yeni üyeleri olarak belirlendi.

Ahmet Cüneyt Yılmaz Kimdir?

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı olan Ahmet Cüneyt Yılmaz, uzun yıllardır yargı sisteminde görev yapmaktadır. Tecrübeli bir isim olan Yılmaz’ın, Danıştay bünyesindeki yeni görevi dikkatle takip edilecektir.

Burakhan Melikoğlu Kimdir?

Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Burakhan Melikoğlu da HSK Genel Kurulu’nun yeni üyelerinden biridir. Danıştay Genel Sekreterliği’nde görev yapmış olan Melikoğlu’nun, HSK’daki yeni rolü hukuk camiasında merakla beklenmektedir.

Cengiz Aydemir Kimdir?

Ankara Bölge İdare Mahkemesi 10. İdari Dava Dairesi Başkanı Cengiz Aydemir ise üçüncü yeni HSK üyesi olarak belirlendi. Aydemir’in atamasıyla birlikte HSK’daki deneyimli ve yetenekli kadro daha da güçlenmiş olacak.

Bu önemli atamaların ardından HSK’nın yeni üyeleri, yargı sistemine katkılarıyla dikkat çekeceğe benziyor. Yeni üyelerin görevlerine başlayarak adalet sisteminin işleyişine katkıda bulunmaları beklenmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.