DOLAR 32,5530 0.01%
EURO 34,8874 0.02%
ALTIN 2.429,40-0,02
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güneş Ülkemizi Temsil Etmeye Devam Ediyor  Peppermint Park Stüdyosu’na Güneş Doğdu!
  • Manşet Rize
  • Gündem
  • Güneş Ülkemizi Temsil Etmeye Devam Ediyor Peppermint Park Stüdyosu’na Güneş Doğdu!

Güneş Ülkemizi Temsil Etmeye Devam Ediyor Peppermint Park Stüdyosu’na Güneş Doğdu!

Rap müziğin yükselen sanatçısı olarak ülkemizi uluslararası platformlarda temsil eden genç yetenek Güneş, Berlin’de yeni çalışmalara başladı. İlk durağı, Michael Jackson, Quincy Jones, Gloria Estefan, Backstreet Boys gibi büyük isimlerin şarkılarını remixlediği Peppermint Park Stüdyosu oldu. Genç sanatçı, “Atlantis” albümünün çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 13:58
Güneş Ülkemizi Temsil Etmeye Devam Ediyor  Peppermint Park Stüdyosu’na Güneş Doğdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneş’ten dolu dolu Berlin Çıkarması!

Kısa süre içerisinde 100 milyon dinlenmeye ulaşmasıyla, her ay 2 milyon dinleyicinin şarkılarına kulak verdiği Güneş, yeni çalışmaları için Berlin’i ziyaret etti. Michael Jackson, Quincy Jones, Gloria Estefan, Backstreet Boys gibi usta sanatçıların çalışmalarını gerçekleştirdiği Peppermint Park Stüdyosu’nda kendi çalışmalarına devam etti. Ayrıca, Almanya’da birçok altın ve platin ödüllerin sahibi olan prodüktör Nicho Chiara’nın stüdyosun girerek yeni şarkının sinyali de verdi.

 

Hem İş Hem Gezi

Kısa sürede birçok başarıya imza atan Güneş, Berlin’ de şehir şehir dolaşarak tatilin tadını da çıkardı. Hem iş hem de gezi olarak planlanan Berlin turunda Metropol FM’den de davet alarak keyifli bir canlı yayın gerçekleştirdi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.