DOLAR 32,3291 0.23%
EURO 35,0859 -0.14%
ALTIN 2.294,590,77
BITCOIN 22762370,82%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emirates ile Aralık ayı boyunca “Yeni Yıl Coşkusu”

Emirates ile Aralık ayı boyunca “Yeni Yıl Coşkusu”

ABONE OL
Aralık 19, 2022 11:54
Emirates ile Aralık ayı boyunca “Yeni Yıl Coşkusu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Emirates, yılın en güzel zamanı olan Aralık ayı boyunca yolcularına, yeni yıl coşkusunu yaşatıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki yolcularının yeni yılını check-in bankolarında, uluslararası dinlenme salonlarında ve uçak içinde kutlayan Emirates, Aralık ayında seyahat eden 1,4 milyon yolcunun Noel ruhunu tam anlamıyla yaşamasını sağlayacak.

Emirates Dinlenme Salonları yeni yıla hazır

Dubai’deki Emirates Dinlenme Salonlarında Noel kutlamaları başladı. Tatil sezonunda aile ve arkadaşlarıyla buluşmak için seyahat eden yolcular dinlenme salonlarında uçuş öncesi kendilerine yeni yıl yemekleriyle bir ziyafet sunabilirler. Business Class dinlenme salonlarında krema süslemeli sıcak ve gevrek kıymalı börekler, geleneksel Noel keki, baharatlı ıslak kedi dili kekler ve yanında çırpılmış Dulce kremalı Noel ganajı, misket ve limonlu sable eşliğinde kavrulmuş kestane ve bisküvili kek servis ediliyor. First Class dinlenme salonlarında ise zencefilli kurabiyeli profiterol, bitter çikolatalı tuzlu karamelli tartlar ve tarçınlı portakallı baba tatlısı gibi kışın en sevilen lezzetleri yer alacak. Beyaz bir Noel hayali kuranlar zencefilli bisküvili dondurma ve Perrier’in kışa özel aromalı beyaz cosmo içeceğinin tadını çıkarabilirler. Sıcak ve rahat bir ortam arayanlar, tarçınlı cortado, yulaf sütlü toffee nut latte, zencefilli bisküvili mocha’nın aromatik lezzetini tadabilirler veya yeni yıla özel Dilmah- Charming magic veya Christmas Holly Jolly çay harmanları ile rahatlayabilirler. Tüm dünyadaki Emirates dinlenme salonları bölgeye özgü favorilere ağırlık vererek yeni yıla özel ikramlar sunuyor.

Emirates uçuşlarında unutulmaz bir Aralık ayı deneyimi

Aralık ayı boyunca, seçili uçuş noktalarına gerçekleştirilen seferlerde tüm kabin sınıflarında Noel’e özel yemekler ve atıştırmalıklar yer alırken kabinler yeşil ve kırmızı Noel ışıklarıyla donatıldı. First ve Business Class yolcuları, başlangıç olarak rezene salatası ve marie rose sosla servis edilen limon ve otlarla marine dilmiş kral karidesten Premium Economy Class’ta da sunulan hardallı crème fraiche eşliğinde salamura somon gravlax’a kadar tüm klasik Noel yemeklerinin tadını çıkarabilirler. Üç kabin sınıfında da tüm süslemeleriyle birlikte Noel’e özel eksiksiz bir ana yemek servis ediliyor: Kızılcık kompostolu, kestane dolgulu kızarmış hindi, ballı ve kekikli bal kabağı, elma dilim patates ve hindi pastırmalı çıtır brüksel lahanası. Çeşit çeşit leziz tatlılar: İngiliz kreması eşliğinde Noel pudingi, bitter çikolatalı ganaj kaplamalı zencefilli Noel pastası veya Noel Baba şeklinde kuş üzümlü, çikolatalı mousse pasta. Economy Class yolcuları ise kestane dolmalı kızarmış hindi, Parizyen patates, yabani havuç, havuç ve bezelye garnitür ardından krem peynirli frosting ve tarçınlı sosla sunulan muhteşem zencefilli kurabiyeli pastadan oluşan ağız sulandıran bir Noel yemeğinin tadını çıkarabilirler.

Noel’e özel olarak çiçeklerle dekore edilen A380 uçak içi lounge’da, Dubai’den seyahat eden yolcular için aromatik baharatlı sıcak şarap, kıymalı turta, İtalyan Noel keki, zencefilli kurabiyeli dondurma ve Noel temalı hamur işleri servis ediliyor.

24-26 Aralık tarihlerinde, Emirates kabin ekibi uçaktaki tüm yolculara tarçınlı kremalı profiterol, çikolatalı truffle ve Noel ağacı ve kardan adam şeklinde zencefilli kurabiyeler gibi minik hediyeler sunacak.

ice ile kendinize minik ve mutlu bir Noel yaşatın

Emirates’in birden fazla ödül alan uçak içi eğlence sistemi ice konfor ve Noel duygusunu artırmak için Michael Bublé ve Sia’nın çağdaş Noel hitlerinden Frank Sinatra ve Ella Fitzgerald’ın nostaljik klasiklerine kadar Noel’e dair tüm müzikleri içeriyor. Çocuklar ve yetişkinler, Keira Knightley’nin başrolünde oynadığı Silent Night ve Neil Patrick Harris’in başrolünde yer aldığı 8-Bit Christmas gibi yeni Noel filmlerinin yanı sıra Love Actually (2003), Last Christmas (2019), The Holiday (2006), Elf (2003), The Polar Express (2004) ve hatta 1964 yapımı Rudolph the Red Nosed Reindeer gibi çok sevilen eski klasikleri izleyerek Noel ruhunu yakalayacaklar. Noel’in en önemli unsurlarından biri de yeni yıla özel dizilerdir ve yolcular en sevdikleri yapımlara bir tıkla erişebilirler: Friends: Noel BölümleriGavin & Stacey: Noel Özel Bölümü, Big Bang Theory: Noel Bölümleri ve The Great British Bake-Off: Noel Özel Bölümü.

Noel’in büyülü yanı çocuklardır

Emirates uçuşlarında çocuklar kendi yaş gruplarına uygun bir hediyelik ürün almanın yanı sıra, Emirates kabin ekibi tarafından çekilen polaroid fotoğraflarla büyülü anlar yaşama ve bunları yeni yıl temalı bir hatıra çerçevesinde paylaşma fırsatına sahip olurlar. Ayrıca tüm kabin sınıflarında, çocuklar bir Noel filmi, yumuşacık bir Emirates battaniyesi ve yastığı, doğrudan koltuklarına servis edilen marshmallow ve kremalı sıcak çikolata ile sıcacık ve tatlı bir uçuş geçiriyorlar.

EmiratesRED ve Emirates Havayolu Vakfı ile Hediye Verme Zamanı

Bir sonraki uçuşunuzda sevdiklerinizi özel mücevherler, parfümler ve en moda kozmetik ürünlerin yer aldığı Dubai Duty Free EmiratesRED uçak içi mağaza dergisinden bir hediye alarak mutlu edin. EmiratesRED.com ön sipariş hizmeti de birçok uçuş için mevcut bulunuyor. Yolcular uçuşlarından 21 gün ila 40 saat öncesine kadar alışveriş yapabilir, uçak içinde mevcut olmayan çeşitli özel ürünlere göz atabilirler. Yolcuların ödeme sırasında uçuş bilgilerini vermesi gerekmektedir. Siparişler uçuş sırasında kabin ekibi tarafından doğrudan yolcunun koltuğuna teslim edilmektedir.

Emirates Resmi Mağazası aracılığıyla Noel sevincini paylaşabilir ve son dakika süslemeleri, Noel kıyafetleri hediye edebilir ve Noel hatırası satın alabilirsiniz. Mağazanın 2022 Noel koleksiyonunda Emirates markalı özel Noel süsleri ve dekorasyonları, kupalar, çoraplar, Noel kazakları, Babygro markalı ve çiftler için takım pijamalar yer alıyor. Yolcular ayrıca internet mağazasından alışveriş yaparken Skywards Millerini kullanabilirler.

Dezavantajlı çocukların hayatını iyileştirmek için çalışan bir kuruluş olan Emirates Havayolu Vakfı ile Noel’i gerçek anlamıyla kutlayın ve uçuş sırasında veya evinizden bağış yapın. Yolcular koltuk cebinde yer alan zarfı kullanarak veya kredi kartı, çek veya banka havalesi ile tüm uçuşlarda diledikleri para biriminde bağış yapabilirler. Vakıf, para yerine Skywards Mili de kabul etmektedir ve bağışların %95’i doğrudan aşırı yoksul şartlarda yaşayan çocuklara yardımcı olmak ve gıda, sağlık, barınma ve eğitim alanlarında refah seviyelerinde önemli bir etki yaratmak adına yapılan çalışmalara gitmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.