DOLAR 34,2345 0.01%
EURO 37,0915 0.1%
ALTIN 2.988,64-0,11
BITCOIN 2311871-2,15%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Teröristin Ailesinin Ayrıcalıklı Hayatı

Diyarbakır’da Teröristin Ailesinin Ayrıcalıklı Hayatı

ABONE OL
Ekim 13, 2024 20:15
Diyarbakır’da Teröristin Ailesinin Ayrıcalıklı Hayatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayşegül Biçer’in Provokatif Girişimleri

Diyarbakır’da 2023 seçimlerinde AKP’den 4. sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Ayşegül Biçer, HDP il binası önünde dağ kadrosuna katılan ailelerle oturma eylemi gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi önünde oğlunun işten çıkarılmasını protesto eden Biçer, belediye başkanları ve çalışanlarına ağır küfürler savurdu.

Terörist Mustafa Biçer’in İtirafları

Oğlu Mustafa Biçer’in Suriye ve Irak’taki terör kamplarında aldığı eğitimler sonrasında güvenlik güçlerine teslim olmasıyla ortaya çıkan gerçekler dehşet vericiydi. Biçer, silahlı ve mayınlı saldırılara katıldığını itiraf ederek, saldırılarda yaralanan askerlerin sayısını ortaya çıkardı.

Hakkında İddianame Hazırlanmadı

Terörist Mustafa Biçer hakkındaki ağır suçlamalara rağmen, 3 yıldır ne iddianame hazırlandı ne de dava açıldı. Bu durum, adaletin nasıl işlediği konusunda ciddi soru işaretleri oluşturdu.

Ayrıcalıklı Yaşam

Mustafa Biçer’in serbest kalmasını sağlamak için annesi ve çevresinin girişimleri sonucu ayrıcalıklı bir hayat sürdürmesi dikkat çekiciydi. Biçer, kayyumla yönetilen belediyede işe yerleştirilirken, hükümet yetkilileriyle de görüşmeler gerçekleştirdi.

‘Evim Yakıldı’ Yalanı

Ayşegül Biçer’in evinin PKK’lılar tarafından yakıldığı iddiası, yapılan incelemeler sonucu çürütüldü. Güvenlik kameraları incelenerek evde dışarıdan bir müdahale olmadığı ve sadece perdelerin kolonya ile tutuşturulduğu belirlendi.

Bu olaylar, terörle mücadelede adaletin ve hukukun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ayrıcalıklı bir hayat süren terörist ve ailesiyle ilgili yaşananlar, toplumda büyük yankı uyandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.