DOLAR 32,2065 0%
EURO 35,0506 0.1%
ALTIN 2.530,771,22
BITCOIN 2154777-0,44%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Van’da Halka Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Van’da Halka Seslendi

ABONE OL
Mart 15, 2024 20:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Van’da Halka Seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açılış ve Teşekkür

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da düzenlenen mitingde halka seslendi. Erdoğan, konuşmasına Hakkari’den dönüşte geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Van İl Yönetim Kurulu üyesi Bilal Eryiğit’e Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Vanlılara teşekkür eden Erdoğan, Van’ı her zaman gönül bağlarıyla hatırladıklarını vurguladı.

Muhalefet Eleştirileri

Erdoğan, CHP’yi eleştirerek, Van’ı CHP’nin ihtiraslarına kurban ettiklerini söyledi. Geçmiş seçimlerde oyun oynandığını belirten Erdoğan, bu seçimde de benzer oyunların oynanmaya çalışıldığını ifade etti. Ayrıca, CHP’ye yönelik para sayma soruşturmasına da atıfta bulunarak muhalefeti eleştirdi.

Projeler ve Hizmetler

Erdoğan, son 21 yılda Van’a yapılan kamu yatırımlarını detaylı bir şekilde açıkladı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma kadar birçok alanda gerçekleştirilen hizmetleri sıralayarak Vanlıların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, şehre kazandırılan eserler ve sağlanan desteklerle ilgili bilgiler verdi.

Gelecek ve Seçimler

Erdoğan, Türkiye’nin geleceği ve seçimler hakkında önemli mesajlar verdi. Ülkenin istikrarı ve kalkınması için yapılan çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, halkın milli iradesini korumak ve istismarcılara karşı durmak için birlik olması gerektiğini belirtti. Seçimlerin ülke için yeni bir dönem başlatacağını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.