DOLAR 32,3197 0.2%
EURO 35,1243 -0.03%
ALTIN 2.291,110,61
BITCOIN 22941281,95%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cep Bilek Cep Telefonu ve Elektrikli Ev Aletleri

Cep Bilek Cep Telefonu ve Elektrikli Ev Aletleri

ABONE OL
Ocak 22, 2023 15:58
Cep Bilek Cep Telefonu ve Elektrikli Ev Aletleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun yıllardır teknoloji ürünlerinin satışı konusunda güvenilir olarak hizmet veren cep bilek firması, yapmış olduğu çalışmalar ve geliştirmeler ile sürekli olarak kendini yenilemektedir. Aynı zamanda cep telefonu aksesuarları ve cep telefonları satışlarını gerçekleştiren firma, internet üzerinden yapılan satışlar için 3D güvenlik sistemini kullanmaktadır. Cepbilek yapmış olduğu tüm satışlar güvenilir olması açısından gizlilik ile sağlanır. Ayrıca en iyi fiyat garantisi ile sağlanan bu satışlar Google üzerinden verilen güvenilir satıcı rozetine sahip olunması ile daha kaliteli olarak tamamlanmaktadır.

Güvenilir Hizmet ve Satış

Doğrulanmış adres olarak hizmetine internet üzerinden devam eden firma, ceptelefonu fiyatları açısından oldukça avantajlı olarak satış gerçekleştirir. Firma ayrıca Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi (ETBIS) aracılığı ile Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Denetimleri ile birlikte Türkiye’nin önde gelen ödeme seçenekleri ile birlikte çalışmaktadır. Aynı zamanda %100 entegrasyonlu olarak geliştirilen altyapı sayesinde güvence sistemi 256 Bit SSL sertifikası alınmıştır. Bu sertifika aynı zamanda firmanın uluslararası pazar içerisinde güvenle alışveriş yapılabilmesi anlamına gelmektedir.

Cep Telefonu ve Aksesuar Satışı

Cep telefonlarının satılması konusunda sağlanan fırsatlar aynı zamanda avantajlı kampanyalar ile tamamlanmaktadır. Avantajlı bu kampanyalar sayesinde cep telefonu satın al seçeneği ile birçok üründen yararlanılabilir. Firma KOSGEB desteklidir ve hizmetleri açısından Türkiye’nin önde gelen firmalardan biridir. Firmanın kendi içerisinde yer alan ürünleri genel olarak cep telefonları, elektrikli ev aletleri ve mutfak gereçleri gibi ürünlerdir. Aynı zamanda bu ürünler üretici firma garantisindedir. Detaylı bilgi almak ve yüzlerce ürün arasından satın alma işlemleriniz için cep bilek sitesinin resmi internet sitesi üzerinden işlem yapabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.