DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2156591-0,20%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boston Polisi Gencin Doğum Gününü Kutladı

Boston Polisi Gencin Doğum Gününü Kutladı

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 16:28
Boston Polisi Gencin Doğum Gününü Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Boston polisinin duyarlı davranışı ile genç bir adamın doğum günü unutulmaz hale geldi.

Polisin Sıradışı Müdahalesi

Boston polisinin bildirdiğine göre, 911’i arayan bir adam, “Birinin doğum günümü kutlamasını istiyorum” dedi. Bunun üzerine polis, perşembe gece yarısından sonra adamın evine uğradı ve bir mumla birlikte muffin götürerek doğum günü dileğini yerine getirdi.

Memurların Tepkisi

Memur Israel Bracho ve ortağı Franklin Ortiz, başlangıçta çağrının bir şaka olduğu izlenimine kapılmıştı, ancak bunun gerçekten genç adamın özel günü olduğunu doğruladıktan sonra harekete geçtiler. Bracho, “Herkesin bir doğum günü vardır, dolayısıyla herkes o günde kendini özel hissetmeyi hak eder” dedi.

Duygusal Anlar

Çekilen vücut kamerası görüntüleri, Chris adındaki gencin polisleri kapıda karşıladığını ve mutlu olduğunu gösteriyor. Polisler, Chris’e sürpriz bir şekilde doğum gününü kutlayarak şarkı söylemeye başladılar. Chris, mumları üfledikten sonra polislere teşekkür etti ve mutluluğu yüzünden okunuyordu.

Memurların Duygusal Yaklaşımı

Memurlar, Chris’e “Sana en iyi doğum gününü diliyoruz… başka bir şeye ihtiyacın var mı?” diye sordular. Genç adam, “Hiçbir şey, bu isteyebileceğimden daha fazlası” diyerek duygusal anlara imza attı.

Bracho, “Çünkü birinin evine eli boş gelemeyiz. Annem beni doğru yetiştirdi, yapmasaydım beni öldürürdü.” diye ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.