DOLAR 32,3511 0.26%
EURO 35,0591 -0.27%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bahadır Aydın Kimdir, Şu Anda Ne İş Yapıyor?

Bahadır Aydın Kimdir, Şu Anda Ne İş Yapıyor?

ABONE OL
Ekim 9, 2022 16:46
Bahadır Aydın Kimdir, Şu Anda Ne İş Yapıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bahadır Aydın kimdir?

Bahadır Aydın eski ralli ve pist pilotudur, hayatı pist ve ralli yarışlarıyla geçen Bahadır Aydın, şu anda Instagramda paylaştığı gönderilerle Fenomen basamaklarını hızla tırmanıyor.

Bahadır Aydın nerelidir?

Bahadır Aydın Sakarya Adapazarlıdır, şu anda Sakarya’da ikamet etmekte olan Aydın memleketinden ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Bahadır Aydın ne iş yapar?

Bahadır Aydın şu anda instagramda aktif bir şekilde ralli ve pist pilotluğu hakkında gönderiler paylaşıyor. Ralli ve pist pilotluğu ve kendi yaşadığı hayat hakkında her gün gönderiler paylaşan Bahadır Aydının hesabı şu anda Instagramda son derece talep görüyor.

Bahadır Aydın aynı zamanda meşhur yeni cami köftecisini işletiyor. Meşhur yeni cami köftecisi, meşhur ıslama köftesi yapıyor ve gidip memnun kalan insanların sayısı son derece yüksek.

Bahadır Aydın aynı zamanda kendi galerisini yönetiyor, araba galerisinin eski ralli ve pist pilotluğundan kalma bir tutku olduğunu söyleyen Bahadır Aydın bunu şu şekilde ifade ediyor:

“Ralli ve pist pilotluğu benim için çok güzel bir tutkuydu, araba pilotluğunu bıraktıktan sonra, tutkumdan vazgeçmek istemediğim için kendi bildiğim en iyi işi yapmaya karar verdim tabii ki de araba bu yüzden kendi galerimi açtım.”

Bahadır Aydın hangi takımlıdır?

Bahadır Aydın koyu bir futbol destekçisidir, kendi memleketinin takımı olan Sakarya Sporludur, bu takımın kendisine babası tarafından miras kaldığını söyleyen aydın, takımın maç günlerini tribünden maçı seyretmek için kendine ayırıyor.

Bahadır Aydın İnstagram Adresi: https://www.instagram.com/badoaydin/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.