DOLAR 34,2388 0.04%
EURO 37,1003 0.14%
ALTIN 2.992,680,04
BITCOIN 2317724-1,54%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti MKYK Toplantısında Gülen Hakkında Açıklamalar

AK Parti MKYK Toplantısında Gülen Hakkında Açıklamalar

ABONE OL
Ekim 21, 2024 20:07
AK Parti MKYK Toplantısında Gülen Hakkında Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çelik: “Gülen İslam’a, İnsanlığa ve Millete İhanet Etmiş Bir Haindi”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, toplantıda Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’e yönelik sert ifadeler kullandı.

Gülen’in İhanetleri ve Hainliği Vurgulandı

Çelik, Gülen’in İslam’a, insanlığa ve millete ihanet etmiş bir hain olduğunu vurgulayarak, “Bugün vatansız olarak bu dünyayı terk etti. Dinimize, milletimize ve insanlığa yaptığı kötülüklerin yanı sıra, ülkede milli egemenliği gasp etmek amacıyla faaliyet gösterdiğini açıkça ortaya koydu.” ifadelerini kullandı.

Mücadele Kararlılıkla Sürdürülecek

Çelik, Gülen’in ölümüyle birlikte, örgüte karşı mücadelenin hiçbir şekilde yavaşlamayacağının altını çizdi. Ayrıca, Gülen’in ve örgüt mensuplarının emperyalist odaklarla işbirliği içinde olduğunu belirterek, ülkenin milli değerlerini yok etmeye çalıştıklarını söyledi.

Kararlılık ve Talimatla Odaklar Bertaraf Edildi

AK Parti sözcüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla örgütün dünya genelindeki yapılanmalarına yönelik kararlı bir mücadele yürütüldüğünü ve birçok odakların bertaraf edildiğini ifade etti. Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgütün kimler tarafından himaye edildiğinin net bir şekilde görüldüğünü belirtti.

Mücadele Kararlılıkla Sürdürülecek

Çelik, Gülen ve örgüt mensuplarının yapmış oldukları olan açıklamaları dikkate aldıklarını ve aynı kararlılıkla mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. İslam’ı istismar eden, milli değerleri yok etmeye çalışan bu kötülüklere karşı gevşemeden mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.