DOLAR 32,3151 0.2%
EURO 35,1206 -0.04%
ALTIN 2.293,190,70
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AGF-Batı Antalya buluşması

AGF-Batı Antalya buluşması

ABONE OL
Ekim 25, 2022 12:52
AGF-Batı Antalya buluşması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Yönetimi, ‘Batı Antalya Buluşması’ kapsamında Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği ev sahipliğinde Kumluca’da bir araya geldi. AGF Yönetimi, Antalya’nın Kumluca ilçesine 7 il ve 4 ilçeden gelen gazeteciler, bölgelerinde yaşadıkları mesleki sorun ve geleceğe yönelik beklentileri ele alacak.

Kumluca Uygulama Oteli’nde 4 gün konaklayacak AGF Yönetimi, Kaş, Demre, Finike ve  Kumluca’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ile Akdeniz Gazete Sahipleri “Batı Antalya Buluşması” adı altında bir araya geldi. AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun başkanlığında Isparta, Burdur, Antalya, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Alanya, Anamur ve İskenderun’daki gazeteci cemiyetleri ve derneklerini kapsayan buluşmada başkan ve temsilcilerin, bölgelerinde yaşadıkları mesleki sorun ve geleceğe yönelik beklentiler ele alınacak.

İLK BULUŞMA KALEKULE’DE
Batı Antalya buluşmasının ilk durağı mimari yapısıyla Kumluca’nın simgesi olan Kalekule oldu. Kumluca Belediyesinin davetlisi olarak Kalekule’de yemek yiyen AGF Yönetimine, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer eşlik etti.

Gazetecilerin sorunlarının konuşulduğu yemekte, AGF Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Köleoğlu, AGF yönetimine yöresel ürünlerden oluşan hediyeler takdim etti. AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Başkan Mustafa Köleoğlu’na ve Milletvekili Aydın Özer’e teşekkür etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.